“Seni Kalbime Sakladım” ilk bölümüyle TRT 1'de!

DİZİ 30.06.2022, 09:17 01.07.2022, 09:56
“Seni Kalbime Sakladım” ilk bölümüyle TRT 1'de!

TRT 1’in yaz sezonunda ekranlara getireceği, iddialı yapımlarından biri olan “Seni Kalbime Sakladım’ başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran ve sosyal medyada da gündem olan “Seni Kalbime Sakladım”ın ilk bölümü bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın olduğu dizi, etkileyici bir aşk öyküsünü izleyiciyle buluşturacak. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan yer alıyor.

Duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan “Seni Kalbime Sakladım”ın ilk bölümünün konusu şöyle: Ünlü bir ilaç şirketinin yöneticisi olan Zeynep, basına yansıyan asılsız haberlerden sonra şirketin sahibi olan dedesi Yusuf Abdullah’ın evlilik baskısıyla karşı karşıya kalır. Zeynep dedesinin gönlünü hoş etmek için kendisine geçici bir sevgili ararken, karşısına “yek parmak vale” olarak ün salmış Civanmert çıkar.

Civanmert de annesinin dikkatsizliği yüzünden büyük bir borca girmiştir. Zeynep ona bir teklif sunar; kısa bir süreliğine sevgili gibi davranacak, vakti geldiğinde kendi yollarına gideceklerdir. Neticede ikisi de kazançlı çıkacaktır. Civanmert istemeden de olsa teklifi kabul etmek zorunda kalır. Ve bambaşka hayatlara sahip olan Civanmert ile Zeynep’in masalsı aşk oyunu böylece başlar.

Yorumlar (0)