"Seni Kalbime Sakladım” oyuncuları sete çıktı

DİZİ 10.06.2022, 13:03 11.06.2022, 11:09
"Seni Kalbime Sakladım” oyuncuları sete çıktı

TRT 1’in yeni yaz dizisi “Seni Kalbime Sakladım” için geri sayım başladı. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın üstlendiği, sıcacık bir aşk hikâyesini konu alan dizinin ekibi sete çıktı. “Seni Kalbime Sakladım” çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Seni Kalbime Sakladım” dizisinin oyuncuları geçtiğimiz günlerde okuma provasında bir araya gelmişti. Ekip önceki gün de İstanbul’da çekimlere başladı. Dizinin setinden merakla beklenen ilk kareler paylaşıldı.

Aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyacak olan dizide, Zeynep ve Civanmert’in hikâyesi zamanla karşı konulamaz bir sevda masalına dönüşecek, izleyici de bu öykünün sıkı takipçisi olacak.

Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın kaleme aldığı, “Seni Kalbime Sakladım”ın güçlü oyuncu kadrosunda:  Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’, Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar  rol alıyor.

Yorumlar (0)