Serap'tan tehlikeli hamle!

DİZİ 17.07.2023, 12:02 18.07.2023, 14:07
Serap'tan tehlikeli hamle!

Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan ve Ezgi Şenler'in başrollerde yer aldığı Üvey Anne yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

Dizide Faruk ve İpek’in önemli bir müşteriyle iş yemeğindeyken son anda çevirdiği dümenle yemeğe dahil olan Serap, tam da anlaşma konusu riske girmişken olayların seyrini değiştirir ve müşteriler tekrar anlaşma yapmak isterler. Müşterilerin anlaşma yapmak için onları kendi otellerine davet etmesiyle Serap çok mutlu olmuştur. Çünkü İpek bir toplantısı yüzünden günübirlik de olsa yapacakları bu seyahate katılmayacaktır. Bu durum Serap’ın Faruk’la baş başa kalması için iyi bir fırsattır. Ancak Serap’ı bu konuda bekleyen sürpriz hevesini kursağında bırakacaktır.

Serap ile Cem’in evlenmeyeceğini öğrenen Nisan, Cem’le geçirdiği güzel anlardan sonra Cem’e hazırladığı sürprizle büyük bir risk aldığının farkında değildir.

Diğer yandan Mete, karısı İpek ile Faruk’un yakınlığından rahatsızlık duymaya başlayınca kontrolden çıkar ve İpek’i zor duruma sokar. Faruk’la İpek’in yakınlığı en çok da Serap’ı rahatsız ediyordur ve Serap, Naz’ı kullanarak ikisinin arasını açmak için hamlelerine başlar. Fakat Serap daha sonra çok daha tehlikeli bir işe kalkışarak olayı hayati bir noktaya taşıyacaktır.

Yorumlar (0)