Serdar sürpriz hamlesiyle şaşırttı

DİZİ 05.04.2021, 12:58 05.04.2021, 17:00
Serdar sürpriz hamlesiyle şaşırttı

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi ‘Teşkilat’, dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi.

Teşkilat, Total’de 11,92 izlenme oranı, AB’de 13,76 izlenme oranı, ABC1’de ise 14,16 izlenme oranıyla tüm kategorilerde birinci gelerek zirveye yerleşti. Dizi sosyal medyada da #Teşkilat etiketiyle geceye damgasını vurdu.

Zehra, Hakkı ve Pınar; Hulki’nin başarılı hamlesiyle polislerden kaçmayı başardı ve son anda diplomatik bir krizin önüne geçildi. Bomba yüklü araçta tutsak olan Serdar tuzaktan kurtulmak isterken çatışma çıktı. Bombalı saldırı planını Hulki bozdu ancak Fadi’nin eline esir düştü.

Serdar, Zehra, Hakkı ve Pınar, Adem’in yardımıyla Ankara’ya döndü. Fadi, eyleminin arkasındaki gerçeği gözler önüne seren videonun Türk istihbaratının elinde olduğunu öğrenince çılgına döndü. Hulki’nin telefonundan Mete Bey ve ekiple iletişime geçen Fadi, görüntülerin karşılığında Hulki’nin hayatını öne sürdü. Bunun üzerine ekip Hulki’nin hayatını kurtarmak için seferber oldu.

Serdar, Ceren’i elinde tutmak için sürpriz bir hamle yaptı! Önce ona istihbaratta görev yaptığını, işi hakkında söylediklerinin bu gerçeği gizlemek için yaratılan senaryolar olduğunu itiraf etti. Ardından da hem Ceren’i hem de eve gizlenen kameralar vasıtasıyla onları izleyen ekip arkadaşlarını şaşkına çeviren hamlesini yaptı: Ceren’e evlenme teklif etti!

Yorumlar (0)