"Serdar’ın işinde hataya yer yok"

DİZİ 23.03.2021, 10:29 24.03.2021, 09:42
"Serdar’ın işinde hataya yer yok"

Teşkilat” adlı yeni dizisiyle izleyiciyle buluşan Çağlar Ertuğrul, Hürriyet'in soruları yanıtladı. Oyuncu diziyle ilgili "Dizimiz Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başından geçen tamamen kurgusal hikayeleri anlatıyor. Bol aksiyonlu sahneleri casusluk operasyonlarıyla süslüyoruz. Teşkilatın olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatmaya çalışacağız." dedi. 

Canlandırdığı Serdar karakterinden de bahseden Ertuğrul "Serdar geçmiş travmaları olan ama görev bilincini eksik etmeyen bir saha ajanı. Her yeni bölümde bana da güzel sürpriz oluyor karakter hakkında yeni bilgiler öğrenmek. Bu ajanlık dünyasını en fazla okuduğum ya da filmlerden izlediğim kadarıyla biliyordum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim meğer çok detay varmış. Danışmanlık ve destek aldığımız alanında uzman kişiler oluyor. Ama günün sonunda oyuncular onlara söyleneni yapmak zorunda." ifadelerini kullandı. 

"Çağlar olarak Serdar’a ne söylemek isterdiniz ya da bir tavsiye verseniz bu ne olurdu?" sorusuna ise "Duygularına yenik düşmemesi gerektiğini hatırlatırdım. Serdar’ın işinde hataya yer yok." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)