Şeref Sözü’nden nefes kesen tanıtım

DİZİ 06.10.2020, 10:19 07.10.2020, 10:02
Şeref Sözü’nden nefes kesen tanıtım

Yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Şeref Sözü’nden nefes kesici yeni bir tanıtım yayınlandı.

Göz alıcı prodüksiyonu, sürükleyici öyküsü ve ünlü isimlerden kurulu zengin oyuncu kadrosuyla yeni sezonun en çok konuşulacak dizisi olmaya hazırlanan Şeref Sözü’nün yeni tanıtımında, Cihan Adabeyli (Tolgahan Sayışman) ve İsra’nın (Sude Güler), Lübnan’dan Adabeyli Adası’na uzanan soluk kesici öyküsünden çarpıcı anlar yer aldı.

Tanıtımın en çarpıcı cümlesi olarak Cihan Adabeyli’nin “Adabeyli Adası’nda ihanetin telafisi, kahpeliğin affı olmaz!” sözleri öne çıktı.

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

                             

Yorumlar (0)