Serenay Sarıkaya, Aile'de ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylüyor

DİZİ 10.04.2023, 08:55 11.04.2023, 11:23
Serenay Sarıkaya, Aile'de  ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylüyor

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’nin yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Salı akşamı izleyici ile buluşacak bölüme Serenay Sarıkaya’nın ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylediği anlar damga vuracak.

Aile’nin Salı akşamı yayınlanacak 6. bölümünden dikkat çekici bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Devin ve Aslan’ın eğlenmek için gittiği mekanda sahnede şarkı söyleyen sanatçının Aslan’a olan yakın davranışları Devin’in dikkatinden kaçmıyor. Sahne alan kişi “Yaramızda Kalsın” şarkısını seslendirdiği sırada Aslan’a ve Devin’e sırayla mikrofon uzatırken, Aslan’ın yine Devin adına konuşarak sesinin güzel olmadığını söylemesi üzerine Devin eline mikrofonu alarak şarkıyı söylemeye başlıyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)