Serra'nın hikayesi merak edildi

DİZİ 27.11.2020, 12:40 28.11.2020, 09:39
Serra'nın hikayesi merak edildi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım, STAR TV’de yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. Dizinin ilk yayın gününde seyirci hikayenin kahramanları ile tanışırken; sosyal medyada ise oyuncuların eğlenceli postları ve seyircinin övgü dolu mesajları vardı.

Doğduklarında aynı hayatın içinde olsalar bile, şimdi bambaşka hayatların içindeki iki genç Serra ve Selim. Serra babasının iflasının ardından ağabeyinin de intihar etmesiyle hayatı alt üst olan bir genç kız. Kaybettiği oğlu, eşi ve sosyal hayatının ardından ruh sağlığını da yitiren annesiyle, küçük bir mahallede yaşayan, hem okuyup hem de çalışıyor. Okulda, önce bir tesadüf sonra bir görev sebebiyle karşısına çıkan Selim ise, ağzında gümüş kaşıkla doğmuş bir genç! Kuzey Üniversitesi’nin sahibi varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı. 

Dizinin ilk bölümünde mesaisini bitirip derse yetişmek zorunda olduğu bir günde, otelin misafirlerinden bir Rus milyarderin takdirini kazanan Serra (Özge Yağız), geç kaldığı dersine Rus milyarderin kendisine tahsis ettiği limuzinle gitti. Serra’nın okula bu havalı girişi sonrası üniversitedekiler tarafından zengin kız sanılması bir yana, bu havalı çıkış okulun en popüler kızı Biricik (Cemre Baysel) ve arkadaşlarının dikkatinden kaçmadı. Selim’in kankası Burak’ın (Emre Bey) sadece gözü değil kalbi de Serra’yı farketti. 

Hayta, sorumsuz ve derslerine ilgisiz haliyle ailesinden tepki alan Selim ise babası ve eşi Asena’nın tatilde olmasını fırsat bilerek evin yolunu unutunca, tatil dönüşü ablası Nil (Deniz Barut) İhsan Kutlusay’ın (Cansel Elçin) gazabına uğradı.

Ertesi gün yine dersine geç kalan ve bu kez otelin aracıyla okula giden Serra, okulun kapısında Selim’le yol verme kavgasına girişti. İkilinin tanışması okulun bir numaralı gündem maddesi haline gelirken, tartışma sosyal medyaya düştü ve ‘okulun sahibinin oğluna posta koyan’ Serra şöhretine şöhret kattı.

Babası İhsan Kutlusay’ın derslerindeki başarısızlığı ve sorumsuzluğu nedeniyle suçladığı Selim’in kurtarıcısı Kuzey Üniversitesi’nin sevilen hocalarından eniştesi Onur (Taner Rumeli) oldu. Onur, Selim’den derslerini geçebilmesi için okulun en başarılı öğrencilerinden Serra’yla birlikte çalışmasını istedi. Böylece Serra ve Selim’in yolları istemeden de olsa bir kez daha kesişti.

‘Sol Yanım’, Selim’in otel odasının kapısında housekeeping olarak Serra ile karşılaşması ile sona erdi. 

Serra ve Selim’in mecburi mesaisinde neler olacak? Burak’ın Serra’ya olan ilgisi kankası Selim’le ilişkisini nasıl etkileyecek? Biricik, Selim’i elde etmek için Serra’ya karşı nasıl bir taktik izleyecek?

‘Sol Yanım’, her perşembe 20:00’de STAR TV’de…

SOL YANIM

Yapım: BKM

Tür: Dram

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Yapımcı: Necati Akpınar

Senaryo: Melis Civelek - Özlem Çadırcı

Genel Koordinatör: Berk Akman

Uygulayıcı Yapımcı: İlkim Dağlı

Müzik: Alp Yenier

Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı

Oyuncular: Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.

Yorumlar (0)