Sette doğum günü sürprizi

DİZİ 22.02.2021, 12:19 23.02.2021, 11:03
Sette doğum günü sürprizi

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören ve izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan, 18 Şubat Perşembe günü doğum gününü kutladı. 26 yaşına giren güzel yıldıza Gönül Dağı ekibi de sette sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Yapımcı Ferhat Eşsiz, yönetmen Yahya Samancı, dizideki partneri Berk Atan ve diğer oyuncu arkadaşlarıyla tüm çekim ekibinin katıldığı kutlamada, çok şaşıran ve mutlu olan Gülsim Ali İlhan, “Tüm Gönül Dağı ekibine çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Gönül Dağı ailesine mensup olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Bozkırda bir Anadolu masalını anlatan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizide, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Yorumlar (0)