"Sevmek Zamanı"nda kim kimdir?

DİZİ 20.06.2022, 13:16 21.06.2022, 09:46
"Sevmek Zamanı"nda kim kimdir?

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği yaz ekranına damgasını vuracak aşk hikayesi ‘Sevmek Zamanı’, bu akşam atv’de başlıyor.

Tanıtımlarıyla çarpıcı hikayesinden ipuçları veren ve büyük merak uyandıran ‘Sevmek Zamanı’; zamansız karşılaşan bir kadın ve bir erkeğin; imkansızlığın içinden doğan aşk hikayesidir ve kahramanlarımızın ait olduğu farklı dünyaların savaş alanına dönüşmesi kaçınılmaz olur. Bir tesadüfle başlayan Firuze (Deniz Işın) ve Kağan’ın (İlhan Şen) aşk hikayesi; ortaya çıkan gerçeklere ve engellere direnecek.

Pazartesi akşamlarına damgasını vuracak olan ‘Sevmek Zamanı’nın çok konuşulacak karakterleri:

FİRUZE (DENİZ IŞIN)

Feryat’ın kardeşi, Ömer’in ablası, Mehmet’in arkadaşı; Muhsin’in evlatlığıdır Firuze. Çalışkan, başarılı ve olanca masumiyetiyle iyi niyetlidir. Tek eksiği ve hayatta en çok merak ettiği şey ise aşık olmaktır. Martıların kanat çırpışında bulur aşkını, bir vapur yolculuğunda...

KAĞAN (İLHAN ŞEN)

Bu aşk hikayesinin mutsuzluğuna baş kaldıran kahramanıdır Kağan. Susuz kalmış birinin kana kana su içmesi nasılsa Firuze’nin gözlerindeki gökyüzünün peşine düşmesi aynı şeydir.  Firuze ile hayatına giren aşk, onu daha güçlü bir adam yapar.

FERYAT (TOPRAK CAN ADIGÜZEL)

Bazıları kahraman doğar, nerede ve nasıl dünyaya geldiklerinden bağımsız... Bazılarının sevmek için nedene ihtiyacı yoktur. Bazıları elini taşın altına koymaktan alamaz kendini. Feryat, bir devlet okulunda edebiyat öğretmenidir. Firuze ve Ömer’in ağabeyidir.

LEYLA (SERENAY AKTAŞ)

Genç ve güçlü bir iş insanı ancak derinde onu çok mutsuz eden bir kaybetme korkusuyla yaşıyor. Kendi âşkını yüceltirken; onu sevmeyen bir adamın esaretinin gardiyanı olduğunun farkında değil. Leyla sahip olmayı bilen ama vazgeçmeyi bilmeyenlerden…

TANER (ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK)

Bu âşk hikayesi imkânsız hale getiren kişi Taner. Sahip oldukça sahip olamadıklarını fark eden, göz alıcı ve eğlenceli biridir.

Yorumlar (0)