Sıfır Bir Yapım'ın BluTV’ye özel hazırladığı ‘Sokağın Çocukları’nın yayın tarihi belli oldu

DİZİ 08.07.2022, 10:38 11.07.2022, 09:38
Sıfır Bir Yapım'ın BluTV’ye özel hazırladığı ‘Sokağın Çocukları’nın yayın tarihi belli oldu

BluTV kütüphanesindeki tüm yapımlarıyla en çok izlenen içerikler listesinin başında yer alan Sıfır Bir Yapım, son olarak kült olma yolunda hızla ilerleyen ‘Kıyma’ dizisiyle mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli bir biçimde ele alarak büyük beğeni topladı. 

Sıfır Bir Yapım, BluTV’ye özel hayata geçirdiği ‘Sokağın Çocukları’ dizisinin merakla beklenen beşinci sezonunu da izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk teaser’ı ile dizinin hayranlarını heyecanlandıran ‘Sokağın Çocukları’, en iddialı ve aksiyon dolu yeni sezonu ile 28 Temmuz’da BluTV’de olacak.

Yolculuğuna Youtube’ta başlayıp BluTV’de devam eden ‘Sıfır Bir Adana’ efsanesi ile seyirciyi Adana’nın arka sokaklarına götüren, BluTV bünyesindeki ilk orijinal içeriği ‘Sokağın Çocukları’yla yeraltı dünyasına farklı bir pencereden bakan Sıfır Bir Yapım, ‘Kıyma’ ile seyircisini farklı dünyalara götürme konusundaki başarısını kanıtlamış ve hayranları tarafından çok beğenilmişti. 

Her yeni projesiyle seyirciye farklı bir dünya sunan ve üç farklı dizisiyle BluTV kitaplığında yer alan Sıfır Bir Yapım’ın BluTV ile uzun yıllardır devam eden işbirliği giderek güçleniyor. 

Sokağın Çocukları’ beşinci sezonuyla 28 Temmuz’dan itibaren yalnızca BluTV’de.

Yorumlar (0)