“Sıfırıncı Gün” ilk bölümüyle TV8’de

DİZİ 28.12.2022, 09:36 29.12.2022, 12:40
“Sıfırıncı Gün” ilk bölümüyle TV8’de

Heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle sezonun en çok beklenen dizilerinden “Sıfırıncı Gün” bu akşam TV8’de seyircisiyle buluşuyor. “Sıfırıncı Gün”ün ilk bölüm hikayesi ise aksiyon, dram ve romantizm dolu.

Kurallara olan esnek bakışı ile bilinen Başkomiser Kadir ve ekibi uzun süredir peşinde oldukları azılı bir suçlunun, Ejder’in, izine sonunda ulaşırlar. Yaptıkları operasyonla Ejder’den kurtulurlar ama bunun karşılığında acı bir bedel öderler. Kardeş bildikleri iki ekip arkadaşları bu operasyonda şehit olur. Bu geceden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Yaşanan bu olaydaki ihlallerin sorumluluğunu ekibin gözde polisleri Özgür ve Mert üstlenir. İkili görevden uzaklaştırılırken, amirleri Kadir de emekliye ayrılır. Ancak onlar geceyi soruşturmayı asla bırakmaz ve çok geçmeden yaşanan her şeyin bir kumpas olduğunu ortaya çıkarırlar. Özgür ve Mert arkadaşlarının katilini bulmak için dostluklarını geride, aşklarını yarım bırakır. Bir ucu Balkan’lara , diğer ucu ise Miami’ye uzanan zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

Yürüttükleri bu soruşturma Özgür ve Mert’i yeraltı dünyasının bir araya geldiği bir toplantıya kadar getirir. Ancak ikili bu kez de karşılarında ekibin başına yeni atanan, Başkomiser Fatih’i bulurlar. Yaşanan yüzleşme, sadece onların değil, tüm ekibin kaderini bir kez daha değiştirir.

Yorumlar (0)