Sıla Türkoğlu diziyi bıraktı, sezon finali dublörle çekildi!

DİZİ 13.05.2022, 14:17 13.05.2022, 14:20
Sıla Türkoğlu diziyi bıraktı, sezon finali dublörle çekildi!

Başrolünü Halil İbrahim Ceyhan ile paylaştığı Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te 'Seher' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı. Aniden diziyi terk eden Türkoğlu'nun neden ayrıldığı merak konusu oldu. Sosyal medya hesabından İzmir’den fotoğraf paylaşan Türkoğlu'nun diziyi terk etmesiyle sezon finali dublörle çekildi.

İddiaya göre, Emanet'in üçüncü sezonunda yer almak istemeyen başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, yapım şirketine diziden ayrılmak istediğini bildirdi fakat ünlü oyuncunun sözleşmesi ve dizideki hikayesi devam ettiği için yapım şirketi, diziden ayrılmak isteyen Türkoğlu'nun bu isteğini reddetti.

Diziden ayrılma kararı alan oyuncu, sözleşmesinin hemen sonlandırılmasını istedi. Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. Şirket, Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini dublörle tamamladı. Sıla Türkoğlu’nun sezon finalinden sonra, bu aybaşında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)