"Sokağın Çocukları" yeni sezonu bugün açıyor

DİZİ 18.02.2022, 10:23 19.02.2022, 10:38
"Sokağın Çocukları" yeni sezonu bugün açıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’nın dördüncü sezonu bugün izleyiciyle buluşuyor. Sezon açılışına özel olarak ilk iki bölümü aynı anda yayına girecek ‘Sokağın Çocukları’nda Onur Akbay ve çetesinin tehlikelerle dolu Suriye yolculuğu başlıyor.

BluTV’nin adrenalin yüklü fenomen dizisi ‘Sokağın Çocukları’nın dördüncü sezonu için nefesler tutuldu. Yüksek temposu ve nefes kesen aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonunda yaşanacaklar büyük bir merak konusu olurken, Onur Akbay ve çetesi Faysal Aziz’in ölümüyle birlikte karşılarına dikilen Malik’e karşı ölümcül bir mücadeleye girişecek.

Onur, Demir, Cemal, Yusuf, Bayram, Azadların köyüne gelmiştir. Suriye’de ölme ihtimalleri hayatta kalma ihtimallerinden fazladır. Malik, Onurların hayatta olduğunu, Azad’ın onları Türkmen köyüne götürdüğünü öğrenir ve intikam planını hazırlar.

Onur da Malik’le hesaplaşmak için kararlıdır. Onur ve ekibi, Azad'ın köyünde İŞİD’lilerin baskınına uğrar ve büyük bir çatışmaya girerler. Bu çatışma Onurlar için bir kabusun başlangıcı olacaktır. Bu mücadele Onur ve çetesi için yepyeni bir kabusun başlangıcı olacaktır.

Onur, Cemal ve Yusuf götürüldükleri hapishanede türlü işkencelere maruz kalırlar. Hapishanede müdürü, onların ajan olduğuna inanmaktadır. Onur’ların hangi cezaevine götürüldüğünü bulmaya çalışan Malik, baronlarla bir ara gelir, iktidarı ve Suriye’yi yeniden ele geçirdiği için memnundur. Çetenin diğer üyeleri ise Onurları kurtarmaya ve Azad’ın çocuklarının yerini bulmaya ant içmiştir.

Yeni düşmanlar, zeka ürünü kaçış planları, çatışmalar ve tuzaklarla dolu dördüncü sezon ilk iki bölümü bugünden itibaren BluTV’de yayında!

Yorumlar (0)