Sol Yanım'daki karakterini anlattı

DİZİ 16.11.2020, 09:20 16.11.2020, 17:01
Sol Yanım'daki karakterini anlattı

Star’ın yeni dizisi Sol Yanım seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım, genç oyuncularıyla da şimdiden merak konusu oldu. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Tolga Mendi, ‘Selim Kutlusay’ karakterini canlandıracak.

Star’ın seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi Sol Yanım’ın başrol oyuncularından Tolga Mendi ‘Selim’ karakterini canlandıracak. Selim; 13 yaşında annesini kaybetmiş, işkolik babası tarafından başarısı sık sık sorgulanan ve okul hayatını boşvermiş bir genç. Bu rolü canlandıracak olan Tolga Mendi, kendisini ‘Selim Kutlusay’ karakterine hazırlamak için yoğun bir çalışmaya girdi.

Sol Yanım projesini okuduğu ilk günden beri çok heyecanlı olduğunu dile getiren Tolga Mendi; “Çekim süreci boyunca Selim gibi düşünüp Selim gibi davranmaya çalıştım. Normal hayatımda bile ‘Selim burada nasıl davranırdı’ diye düşündüğüm zamanlar oluyordu. Kamera önüne geçene kadar Selim’le çok zaman geçirdik. Yüzme ve basketbol sahneleri için günlerce hazırlıklar yaptım. Fitness zaten hayatımın bir parçası ama Selim için biraz daha fazla yüklenmiş olabilirim.” dedi.

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sol Yanım, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatacak. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor. ‘Sol Yanım’da başrolleri; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

‘Sol Yanım’, yakında Star’da...

Yorumlar (0)