“Son Nefesime Kadar” dizisinin afişi yayınlandı

DİZİ 19.02.2022, 09:37 21.02.2022, 09:28
“Son Nefesime Kadar” dizisinin afişi yayınlandı

Etkileyici hikayesiyle ses getirmeye hazırlanan ve 23 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan “Son Nefesime Kadar” dizisinin afişi yayınlandı.

Birbirinden başarılı isimlerden oluşan, zengin oyuncu kadrosunun boy gösterdiği afiş, seyircide dizinin hikayesine dair merakı artırdı. Dizinin yeni tanıtımında başrol oyuncularından Emre Kınay’ın: “Onu geri getirebileceğimi bilsem, rüzgarı bile durdururdum” sözleri izleyiciye şimdiden duygusal anlar yaşattı, büyük ilgi gördü.

Dizi; kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerini paylaştığı dizide; Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyor.

Birçok başarılı formatın daha önce de yerel uyarlama çalışmalarını yapan Hatice Meryem'in uyarladığı “Son Nefesime Kadar” dizisinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

“Son Nefesime Kadar”, 23 Şubat Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Yorumlar (0)