"Son Yaz" bu akşam yeni sezonu açıyor

DİZİ 18.09.2021, 09:04 20.09.2021, 09:20
"Son Yaz" bu akşam yeni sezonu açıyor

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı “Son Yaz”ın 2. sezonun ilk bölümüyle bu akşam Fox ekranında olacak. 

Dizide, Selim, hayatına Rize’de tek başına devam etmektedir. Çocuklarından, gerçeklerden, her şeyden uzak yaşamakta ve İstanbul’da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir. Selim’in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir. Önemli bir görev için İstanbul’a çağırılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Çocuklarını bile görmekten kaçan Selim’i, ne geri döndürebilir?

Akgün ise kaçak durumdadır. Ancak her kaçışın bir sonu vardır. Ve o son, Akgün için çok yakındır. Akgün babasının hayatı için büyük bir pazarlığa girecek ve bu pazarlık Akgün’ün hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı “Son Yaz”ın kadrosunda Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, İlda Özgürel ve Zuhal Gencer gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)