Son Yaz'ı ve Akgün karakterini anlattı

DİZİ 31.12.2020, 09:33 01.01.2021, 14:42
Son Yaz'ı ve Akgün karakterini anlattı

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ile Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın başrol oyuncularından Alperen Duymaz, yeni projesi ve canlandırdığı karakterin merak edilenlerini paylaştı.

Adından övgü ile söz ettiren yakışıklı oyuncu, Akgün karakteriyle yolunun senaryoyu okuyarak kesiştiğini belirtirken, evet demesinde nelerin etkili olduğunu şöyle özetliyor; “Diğer insanlara oranla sevgisiz yetişen insanların; tahmin etmekte daha güçlendiğimiz tarafları ve çatışmaları oluyor yaşadığımız hayatta. Bu da inişli çıkışlı duygular ya da keşfedilmemiş duygular olarak yansıyor, bana da çekici gelmeye başlıyor aslında. Akgün duygusuz bir adam değil, sadece duygularını belki de bilmeyen bir adam. En çok etkilendiğim tarafı diye bir şey yok esasında, Akgün’ü bütünüyle sevdim.”

Son Yaz’ın hikayesinde öne çıkan aile ve ailenin kendisine ifade ettikleri konusunda ise Duymaz: “Zor soru. Aile olmak her şeyi de ifade edebilir, hiçbir şeyi de. Sevgi, samimiyet, sorumluluk olmadan aynı çatı altında bulunulabilir mi? Ya da bu ne kadar insansı? Aile sığınaktır. Sevgisini hissettiğinde.” dedi.

Başarılı oyuncu, içinden geçtiğimiz zor dönemde setin İstanbul dışında olmasından ise memnun: “İstanbul’un ritmi hızlı ve düzensiz, Çeşme daha dingin ve seni sana bırakabiliyor. Yanılıyor da olabilirim.”

“Son Yaz” sürükleyici hikayesi, güçlü isimleri ve sıcacık anlatımıyla 1 Ocak’ta FOX’ta.

Yorumlar (0)