Songül, kendini hiç istemediği bir kararın eşiğinde buluyor

DİZİ 27.04.2023, 15:31 27.04.2023, 17:01
Songül, kendini hiç istemediği bir kararın eşiğinde buluyor

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 37. bölümünde: Sadi öğrendiği gerçekle yüzleşmeye çalışırken Songül ise bu süreçte Payaslı’ya destek olur. Sadi’nin oğluyla geçiremediği yıllarını ve oğlunun hastalığını düşünen Songül, kendini hiç istemediği bir kararın eşiğinde bulur…

Can babasının düşmeye bağlı kalıcı bir hasarı olduğunu öğrenir. Sadi’nin olayı öğrenmesiyle inşaat şirketini pek hoş saatler beklemez. Araz beklemediği bir zamanda karşısında gördüğü annesiyle konuşmaya karar verir.

Mert’in rahatsızlığı Derya’yı günden güne üzerken Asuman ise kötülüklerinde sınır tanımamaya başlar. Songül’le Derya’yı birbirine düşürmeye çalışan Asuman’ın her hamlesi boşa çıksa da gün sonunda en büyük zaferini kazanır. Servet içeriden çıkamayacağını anladığında her şeyin bittiğini sanan Sadi ile Songül için yeni bir plan hazırlar.

Yorumlar (0)