Succession'dan yeni bir tanıtım videosu ve poster geldi!

DİZİ 03.03.2023, 12:46 03.03.2023, 13:32
Succession'dan yeni bir tanıtım videosu ve poster geldi!

HBO'nun Emmy ve Altın Küre ödüllü draması Succession'ın final sezonundan yeni bir tanıtım videosu ve poster geldi. 26 Mart'ta başlayacak sezon, Logan'ın Kendall, Roman ve Shiv'e olan ihanetinin sonrasıyla devam edecek. 4. sezonunun merkezinde Waystar Royco ve Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) arasındaki anlaşma yer alacak. Bu sismik satış beklentisi, anlaşma tamamlandığında hayatlarının nasıl görüneceğini tahmin eden Roy'lar arasında varoluşsal kaygıya ve ailevi bölünmeye neden olacak. Aile, kültürel ve politik ağırlıklarının ciddi şekilde kısıtlandığı bir geleceği tartarken bir güç mücadelesi daha başlayacak.

Brian Cox, Sarah Snook, Kieran Culkin ve Jeremy Strong'un başrolde olduğu Succession'ın 4. sezonunda Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk, Stephen Root, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Caitlin Fitzgerald, Ashley Zukerman, Larry Pine, Mark-Linn Baker ve Pip Torrens de rol alıyor.

Dizinin geniş kadrosunda Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, Juliana Canfield ve Jeannie Berlin de bulunuyor.

Yorumlar (0)