Sude Zülal Güler "Gönül Dağı" kadrosuna katıldı

DİZİ 22.09.2023, 09:37 26.09.2023, 16:11
Sude Zülal Güler "Gönül Dağı" kadrosuna katıldı

Dört sezon önce yayın hayatına başlayan ve her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, kadrosuna yeni katılan usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Sude Zülal Güler de Gönül Dağı’na dördüncü sezonunda renk katan sürpriz isimlerden biri…

Birçok televizyon dizisinde rol alan, performansıyla izleyicilerin beğenisini toplayan genç sanatçı, Gönül Dağı’nda oyuncu Yeşim Somer rolünü canlandırıyor. Bir çekim için Gedelli’ye gelen Yeşim, burada hayatının akışını değiştirecek beklenmedik sürprizlerle karşılaşacaktır. Birbirlerinden tamamen farklı yaşantıları olan iki genci, Yeşim ve Erkan’ı (Burak Can) neler bekliyor önümüzdeki bölümlerde seyredeceğiz.

TRT 1 ekranlarının en başarılı dizilerinden Gönül Dağı ailesine katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Sude Zülal Güler, “Gönül Dağı, şu an sektörün en samimi işlerinden biri. Setteki ve hikayedeki samimiyet ekrana yansıyor. Bu zamana kadar bulunduğum işlerden farklı. Bu yüzden çok mutlu ve aynı zamanda heyecanlıyım.” diyor.

“Gönül Dağı’nı çok sevdim…”

Diziye yüz dördüncü bölümde katılmasına rağmen hiç zorluk yaşamadığını ve yabancılık çekmediğini belirten güzel oyuncu şunları söylüyor: “Dizide, Gedelli’ye çekim için gelen Yeşim Somer karakterini canlandırıyorum. Aracını tamir ettirmek için geldiği yerde yolları Erkan’la kesişen Yeşim, hayatının dönüm noktasını bu küçük Anadolu kasabasında yaşayacağını hiç tahmin etmiyor. Çekimlerimizin yapıldığı Eskişehir Sivrihisar’ı ilk kez gördüm. Çok sakin, samimi bir atmosferi var. Usta oyuncu kadrosuyla çalışmaktan dolayı da çok mutluyum. Onların deneyimlerini gözlemlemek ve birlikte güzel anılar biriktirmek beni çok mutlu edecek. Gönül Dağı’nı çok sevdim.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle 23 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Yorumlar (0)