Sultan Alaeddin, Osman Bey’in ölüm fermanını veriyor

DİZİ 28.12.2022, 15:17 28.12.2022, 16:59
Sultan Alaeddin, Osman Bey’in  ölüm fermanını veriyor

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman bu akşam atv'de olacak. 

Dizide Osman Bey Sultan Mesud’dan çok önemli bir bilgi alır. Bu bilgi İsmihan Sultan’daki mühürdür. Osman Bey, İsmihan Sultan’ı engellemek için bu mührü alma görevini Bala Hatun’a verir. Bala Hatun bu görevde muzaffer olabilecek midir? Osman Bey, bu planıyla İsmihan Sultan’ı engellemeyi başarabilecek midir?

SULTAN MESUD KURTULABİLECEK Mİ?

Sultan Alaeddin kararını vermiştir. Osman Bey’in ve Sultan Mesud’un ölüm fermanını vermiştir. Vezir Saveli bunun için Samagar’ı görevlendirir. Samagar, Sultan Mesud’u ağır yaralar. Sultan Mesud kurtulabilecek midir?

OSMAN BEY, KALELERİ GERİ ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Osman Bey’in, kaybettiği kaleleri küffar elinde bırakmaya hiç niyeti yoktur. Osman Bey kaleleri nasıl geri alacaktır? Osman Bey’in büyük planı nedir? İsmihan Sultan, Osman Bey’in bu hamlesine nasıl bir karşılık verecektir?

İSMİHAN SULTAN VE MALHUN HATUN KARŞI KARŞIYA

İsmihan Sultan kıtlığı körüklemek için Yenişehir’deki oyununu sürdürmeye devam etmektedir. Malhun Hatun ise onun oyununu bertaraf etmek için kendi hamlelerini yapmaktadır. Malhun Hatun, İsmihan Sultan’ı durdurabilecek midir?

Yorumlar (0)