tabii'den TRT 1'e iki yeni dizi konuk oluyor!

DİZİ 13.08.2023, 17:10 21.08.2023, 14:09
tabii'den TRT 1'e iki yeni dizi konuk oluyor!

Pazartesi akşamları TRT 1’de ekranlara gelen tabii kuşağı’nda bu hafta sürükleyici olay örgüsüyle izleyiciyi içine çeken iki polisiye dizi yer alacak. Kahramanlığıyla nam salmış bir özel harekat polisinin maceralarını anlatan Serhat ile kızını kaybeden bir babanın suçluların peşine düştüğü #Adalett, bu akşam TRT 1’de olacak. Dizilerin diğer bölümleri ise sadece tabii uygulaması veya www.tabii.com adresi üzerinden izlenebilecek.

Uzun yıllar Güneydoğu’da kahramanca görev yaptıktan sonra yeni bir vazife için İstanbul’a dönen bir özel harekat polisinin maceralarını anlatan Serhat ile kızı öldürülen acılı bir babanın failleri bulunamayan olayı aydınlatmaya çalıştığı #Adalett TRT 1 tabii kuşağı’nda olacak.

 Serhat saat 20.00’de #Adalett ise 21.30’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Serhat ne anlatıyor?

Dizinin başrolü Tamer Karadağlı’nın yanı sıra Serhat; Nefise Karatay, Demir Karahan, Volkan Severcan, Tamer Yiğit ve Muhammed Emre Kaya gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Senaristliğini Haluk Özenç’in, yönetmenliğini ise Bora Tekay’ın yaptığı dizide Serhat, uzun yıllardan beri Güneydoğu’da ve sınır ötesi operasyonlarda görev yapan bir özel harekat polisidir. Son dönemde büyük iş adamlarının kızlarının kaçırılması sebebiyle kendisine ihtiyaç olduğu düşünülmüş ve özel bir görevle İstanbul’a çağrılmıştır. İstemeyerek de olsa İstanbul’a gelen Serhat, Asayiş Şube’de yeni kurulmuş genç bir ekibe dâhil edilir. Ancak ne İstanbul Serhat’ın bıraktığı İstanbul’dur ne de Serhat, İstanbul’un hatırladığı Serhat... Her ne kadar hepsini birbirinden ayrı tutmaya çalışsa da Serhat’ın işleri, ailesi, duyguları zamanla birbirine karışır; savaşı ve kavgası her gün biraz daha büyür.

#Adalett ne vaat ediyor?

Ümit Cihan Canpolat tarafından kaleme alınan #Adalett'in yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Burak Sergen, Yurdaer Okur, Mahir Günşiray, Erdem Kaynarca, Esila Umut ve Esra Kızıldoğan gibi isimlerin yer aldığı #Adalett’te, Selim Tandoğan, kızının ölümüne sebep olan ve failleri bulunamayan olayı aydınlatmak için kendi araştırmasını yapar ve suçluların peşine düşer. Bunu yaparken modern teknoloji ve sosyal medyanın gücünü kullanarak canlı yayınlar gerçekleştirir. Eski kafalı bir komiser olan Kadir bu yayınlar aracılığıyla işin gerçek boyutunun farkına varır ve bu gizemli adamı yakalamak için harekete geçer. Oysa Selim her türlü ihtimale karşı oldukça titiz bir hazırlık yapmıştır. Selim’in kendisini yakalaması için verdiği ipuçlarıyla bu ikili arasında bir kedi-fare oyunu başlar.

Serhat Fragman:

#Adalett Fragman:

Yorumlar (0)