Talat Bulut, Tuzak'ı ve karakterini anlattı

DİZİ 24.10.2022, 08:49 25.10.2022, 09:37
Talat Bulut, Tuzak'ı ve karakterini anlattı

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Çarşamba günleri TV8’de yayınlanan Tuzak’ın başarılı oyuncusu Talat Bulut diziyi ve karakterini anlattı.

Talat Bulut: "Tuzak, benim çok sevdiğim bir proje. Sanki ilklerin bir araya geldiği bir proje gibi.  ACUNMEDYA’nın ilk iç yapımı, bu sebeple hem onlar adına hem kendi adıma hem de ekip adına, iyi bir iş olması için büyük titizlikle çalışıyoruz. Canlandırdığım karakter Demir Gümüşay, asla yaşlanmayacağını düşünen biri. Yapısını, varlığını koruyan ve çocuklarına karşı da onların birer değer olduğunu düşünerek yaşam biçimini oluşturan bir karakter. Bu kadar derinliği olan birini canlandırmak keyif veriyor oyuncu olarak."

Talat Bulut’un hayat verdiği Demir Gümüşay; ailesinin başıdır. Sert ve soğuk bir baba ve iş insanıdır. Parayı, başarıyı ve başkalarını alt etmeyi sever. Her şeye gücünün yettiğini düşünüp elindeki güçle insanlara zorbalık yapmaktan çekinmez. Çocuklarına karşı da bu zalimlikte olup onların duygularıyla hareket etmelerini güçsüzlük göstergesi olarak görür. Açgözlü, acımasız, kontrolcü bir yapısı vardır.

Yorumlar (0)