Tekfur Valens'in yeni planı ne?

DİZİ 10.05.2023, 13:00 10.05.2023, 16:07
Tekfur Valens'in yeni planı ne?

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın yayınlanacak olan 125. Bölümünde Osman Bey, zindana atılan Malhun Hatun’u kurtarmaya çalışırken öte yandan da İsmihan Sultan’ın kurduğu tuzakla mücadele eder. İsmihan Sultan ise Bengi Hatun’u kendine şahitlik etmesi için ikna etmeye çalışır.

Malhun Hatun, İsmihan Sultan’ı öldürmeye kastetmekten tutuklanıp zindana atılmıştır. İsmihan Sultan kendisine yalancı şahitlik edecek birini aramaktadır. İsmihan Sultan, Bengi Hatun’u lehine şahitliğe ikna edebilecek midir? Osman Bey, Malhun Hatun’u zindanda bırakmamakta kararlıdır, Söğüt’e baskın yapacaktır ancak tüm oklar üzerine çevriliyken nasıl bir plan yapacaktır?

Malhun Hatun’un kurtuluşu için tek şahit Bengi Hatun’dur. Bala Hatun bunun farkındadır ve Bengi Hatun’u ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. Bengi Hatun, İsmihan Sultan’dan mı yoksa Osman Bey’lerden yana mı vaziyet alacaktır? Bengi Hatun hakikati söylemesi durumunda Alçiçek’in canıyla tehdit edilmektedir. Osman Bey, Bengi Hatun’un hakikati söylememesi durumunda Söğüt’ü basacaktır. Osman Bey Malhun Hatun’u kurtarabilecek midir?

Bursa Tekfuru Valens, Osman Bey’in Sultan Mesud’u tahta çıkartmak istediğini bilmektedir. Böyle bir şey olursa Konya’nın güçleneceği aşikardır. Tekfur Valens buna engel olmak için ne yapacaktır?

İsmihan Sultan Osman’a büyük bir tuzak hazırlamaktadır. Al-i Selçuk’un en büyük muhafız birliğini görevlendirir. Osman Bey iyice köşeye sıkışmıştır. Osman Bey bu cendereden nasıl çıkacaktır?

Yorumlar (0)