Teşkilat, David Hartley'in işini bitirdi!

DİZİ 19.06.2023, 11:44 19.06.2023, 15:03
Teşkilat, David Hartley'in işini bitirdi!

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ yetmiş sekizinci bölümüyle tüm kategorilerde birinci olarak reyting listesinde ilk sıraya oturdu. 

Siyah İnci ve Francis’in ardından ekibin tek bir hedefi kaldı: David Hartley. Ancak Hartley’in dokunulmazlığından dolayı ipini çekmek o kadar kolay olmadı. 

Önce Hartley’in kendi ülkesi dışındaki istihbarat servisleriyle yaptığı gizli işbirlikleri ortaya çıkarılarak Hartley’in savunmasız bırakılması planlandı. Ama Hartley karşı hamle yapmakta gecikmedi ve kendi ülkesini hayati tehlikesi olduğuna ikna ederek Türkiye’den tahliyesini talep etti. Gösterdiği sahte belgeler üzerine ülkesi tarafından acil çıkış işlemlerinin başlatılması karargaha bomba gibi düştü. 

Ekip ne pahasına olursa olsun Hartley’i ele geçirmek için gözünü kararttı. Halit Başkan’ın da desteği ile gizli bir operasyon başlatıldı. Diğer yanda Hartley’in ülkeye soktuğu suikastçi deşifre edildi. Devletler arası bir kriz çıkmadan operasyon başarıyla yürütüldü ve ülkesine ihanet eden bir hain olduğunu ortaya döken belgelerle birlikte Hartley kendi ülkesinin istihbarat servisine teslim edildi. 

Ömer ve Zehra ise kötü günleri arkalarında bırakıp birlikte yeni bir hayat kurmak isterken Francis’in kendilerini izlediğinden habersizlerdi.  ‘Teşkilat’ın gelecek hafta ekrana gelecek sezon finalinin tanıtımı yayınlandı. Francis’in yaşadığının fark edildiği heyecan dolu tanıtımda Zehra’ya gelen Ömer’in alıkonulduğu görüntüer dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)