"Teşkilat" Milli Savunma Üniversitesi’nde özel bir çekim yaptı

DİZİ 19.10.2023, 13:48
"Teşkilat" Milli Savunma Üniversitesi’nde özel bir çekim yaptı

TRT 1’de yayınlanan, her hafta reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi, dördüncü sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni kadrosu ve değineceği farklı konularla izleyicileri ekran başına kilitleyecek dizi 22 Ekim Pazar günü TRT 1’de başlıyor.

Yeni sezonda ülkeleri için canları pahasına mücadele vermeye devam edecek olan ekip sahada aksiyon dolu karşılaşmalar yaşarken stratejik planları ile de dengeleri alt üst edecek.

Etkileyici sahneleriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Teşkilat yeni sezon ilk bölümü için İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı’nın katkılarıyla Milli Savunma Üniversitesi’nde özel bir çekim gerçekleştirdi.

Dört ‘Polis Özel Harekat Timi’, dört ‘Motorsikletli Polis Timi’, altı ‘Jandarma Komando Personeli’, dört ‘Motorsikletli Jandarma Asayiş Timi’ ve iki adet ‘Ejder Yalçın Zırhlı Araç’ın yer aldığı çekimler büyük yankı uyandıracak.

Teşkilat’ın dördüncü sezon kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

Teşkilat, heyecan dolu dördüncü sezonuyla 22 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

Yorumlar (0)