"Teşkilat" operasyona başlıyor

DİZİ 26.09.2022, 08:46 27.09.2022, 09:31
"Teşkilat" operasyona başlıyor

TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren izleyicilerin favorisi olarak reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Teşkilat’ üçüncü sezonuna 2 Ekim Pazar akşamı başlıyor.

Yenilenen kadrosu ve hikayesiyle seyirciye büyük sürprizler hazırlayan ‘Teşkilat’ın üçüncü sezonunda ekip İstanbul’a taşınıyor. Büyük heyecan yaratan sezon finalinin ardından yaşanacak gelişmeler izleyiciler tarafından merakla beklenirken üçüncü sezon açılışında büyük sır perdesi aralanacak, izleyici yepyeni bir Teşkilat ile karşılaşacak.

Kadroya eklenen oyuncular, yeni mekanlar ve sürprizlerle dolu hikayesiyle 2 Ekim Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak

Kadroya eklenen oyuncular, yeni mekanları ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yine ekranın favorisi olacak olan ‘Teşkilat’ 2 Ekim Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

‘Teşkilat’, yeni sezonda mutlak düşmana karşı tek yumruk olurken Zehra hem kendine hem de ekibe iyi gelmek için çabalayacak. Ekibe dahil olan Ömer ise yaşadığı acı olayın sorumlularını ararken tahmin edemeyeceği gerçeklerle yüzleşecek.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

Yorumlar (0)