‘Teşkilat’ sezon finaliyle nefes kesti

DİZİ 30.05.2022, 10:44 31.05.2022, 12:07
‘Teşkilat’ sezon finaliyle nefes kesti

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan ikinci sezon finali bölümüyle milyonları yine ekran başına kilitledi.

Aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni ile izlenen Teşkilat, #Yeni Başlıyoruz etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu: Ekip, Yıldırım’dan aldığı bilgiler sayesinde operasyon hazırlığına girişti. Yıldırım'ın söyledikleri yeterli olmayınca ekip oyun içinde oyun kurdu. Şirket’in tüm katılımcılarının bir araya gelmesi için masaya başkanlık eden Alexander Schultzers ortadan kaldırıldı. Böylece masanın yeni başkanının seçilmesi için toplantı organize edilmesi sağlandı. 

Bu sırada Halit Başkan ise müsteşarla birlikte gizli bir operasyon yürütmeye başladı. Yıldırım’a tıpa tıp benzeyen teşkilat mensubunun, Şirket’in kaynaklarından birine giderek toplantının yapılacağı yeri öğrendi.

Gelen istihbarat doğrultusunda ekip hemen Zürih’e doğru yola çıktı. Toplantının yapılacağı otele patlayıcılar yerleştirildi. Şirket ekibin otelde olduğunu öğrenince büyük bir çatışma çıktı. Otelin dışındaki araçta patlayıcının başında bulunan Zehra ise hayatını en zor görevini yerine getirmek zorunda kaldı.

Otelin içinde sıkışıp kalan Serdar, Pınar ve Hulki dışarı çıkmadan Zehra, Şirket üyelerinin kaçmasına engel olmak için tetikleyiciye bastı ve toplantının olduğu katı havaya uçurdu.

‘Teşkilat’ın ikinci sezon finali, yeni sezonda cevaplanacak soru işaretleri ile izleyicilerini heyecan ve büyük merak içinde bıraktı.

Yorumlar (0)