Teşkilat'ta nefes kesen kovalamaca

DİZİ 20.03.2021, 15:12 22.03.2021, 10:41
Teşkilat'ta nefes kesen kovalamaca

Ekran yolculuğuna zirvede başlayan ve reyting rekorları kıran TRT 1’in yeni dizisi “Teşkilat”, bu akşam saat 20.00'de 3. bölümüyle ekranlara geliyor.

Çarpıcı hikayesi ile yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen, yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenir olan ‘Teşkilat’ın üçüncü bölümünde, kahramanlarımız SİHA fabrikasına düzenlenen saldırının arkasındaki isimlere ulaşmak için Pascal’a akıllara durgunluk veren bir oyun kuracak.

Teşkilat’ın yeni bölümünde Serdar, hala inanmakta zorluk çekse de, içine çekildiği aşk oyununu sorguluyor. Bir yandan da ülkenin gözbebeği mühendislerinin öldürülmesi ile ele geçirilen SİHA protokollerinin bulunduğu harici diski bir an önce geri almak istiyor. Tam olarak anlaşamasalar da Zehra’dan yardım alarak, ölümcül bir tuzak kuruyor.

Zehra’yı ve merkezdekileri önce sinirlendirse de tuzak işe yarıyor ve Ceren ile Serdar arasındaki savaş iyice kızışıyor. 

Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip edip, onlara ellerini uzatamamakla baş etmeye çalışıyor. Ancak bir yandan da vatan sevgisi ile her şeyi göze alıp girdikleri bu oyunda, şimdi SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşine düşüyor.

Kurulan bir oyun ile Pascal’a saldırı talimatını veren “Şirket”e ulaşmanın kapısı aralanıyor. Bu kapı, kahramanlarımızı önce Berlin’e sonra Berlin’de pek çok ülkeden düşmanın bulunduğu bir pazarlık masasına götürüyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı & Burak Sağyaşar, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapıyor.

Teşkilat 21 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ‘de…

Yorumlar (0)