“Teşkilat” yeni sezonunda hikayesini büyütüyor

DİZİ 01.10.2022, 11:16 03.10.2022, 10:08
“Teşkilat” yeni sezonunda hikayesini büyütüyor

TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Teşkilat’ aksiyon ve duygu dolu üçüncü sezonuyla pazar akşamı başlıyor.
Yeni sezonda İstanbul’da görevlerine devam edecek ekip, bir yandan zorlu operasyonlara girişirken diğer yandan Teşkilat’a yeni katılan isimlerle birlikte sokağın nabzı da tutulacak.

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı, mahallede kendi halinde fırıncılık yapan, herkesin sevip saydığı bir adam olan Efkar ile Yunus Emre Yıldırımer’in hayat verdiği mahallenin delikanlı abisi Korkut’un öyküleri ‘Teşkilat’a yeni bir soluk getirecek.

Yaşadığı sakatlık sonucunda harp okulundan ayrılmak zorunda kalan ve hayalini ıskalamanın üzüntüsünü taşıyan Korkut’un öyküsü kalplere dokunacak. Mahallelinin ‘Efkar Baba’ namıyla tanıdığı Efkar’ın gizemli öyküsü ise büyük merak konusu olacak.

Yeni Sezon Hikaye: Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar.

Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım (Ömer), Deniz Baysal Yurtcu (Zehra), Gürkan Uygun (Efkar Baba), Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Ela Naz Koçak (Yağmur)

Yorumlar (0)