"Teşkilat" yine nefesleri kesti

DİZİ 10.05.2021, 11:37 10.05.2021, 17:44
"Teşkilat" yine nefesleri kesti

TRT 1’de yayınlanan pazar akşamlarının lideri olan Teşkilat dizisi, dün akşam yayınlanan 11. bölümüyle de yine en çok izlenen yapımı oldu. Teşkilat, Total’de 11.39izlenme oranı, AB’de 12.42 izlenme oranı, ABC1’de ise 13.28 izlenme oranıyla izleyiciyi ekran başına kilitledi.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. Suriye’de Jandarma Özel Harekat’a yapılan saldırının arkasında Fadi’nin olduğu tespit edildi. Bölgeye hava savunma sistemi KORAL’ın gönderilmesi kararlaştırıldı. Ekip sorguya aldıkları Kasım’dan Fadi hakkında bilgiler alırken, Fadi’nin muhasebe işlerini üstlenen Beşir’in Suriye’de olacağını öğrendi.

Fadi’nin ele geçirilmesi için düzenlenecek koordine operasyona ‘Çöl Arslanı’ adı verildi. Ekip hazırlıklarını yapıp Beşir üzerinden Fadi’ye ulaşmak için Suriye’ye gitti ve Türk üssündeki cenaze törenine katılarak şehitlerin intikamının alınması için ant içti. Diğer yanda Ceren, operasyonla ilgili kritik bilgileri öğrenmek için harekete geçti ve lojistiği sağlamakla görevli mühendisin peşine düştü. Ekip, havalimanında Beşir’i dinlemeye aldı. Beşir’in kaldığı otele farklı kimliklerle yerleşen kahramanlarımız, Beşir’in kumar zaafını kullanarak Fadi’ye ulaşmayı planladı.

Beşir’i takip ederek Fadi’yi bulan ekip, Türk üssüne planlanan saldırıdan haberdar oldu. Serdar ve Hakkı daha fazla istihbarat elde etmek için toplantı mekanında kalırken, Zehra ve Pınar ise Fadi’nin peşine takıldı. Serdar ve Hakkı, kimliklerinin açığa çıkmasıyla çatışmanın ortasında kaldı. Tam her şey bitti derken Jandama Özel Harekat birliğinin yetişmesi ile Serdar

ve Hakkı kurtulmayı başardı. Zehra ve Pınar ise Fadi’nin planını son anda bozup SİHA’lar vasıtasıyla saldırının önüne geçti. Diğer yanda Ceren, Ebru’yu takip edildiğine inandırarak güvenini kazandı. Ebru, kazayla ilgili şüphelerini Ceren’le paylaşırken, Ceren Ebru’nun bilgisayarında kritik bilgilere ulaştı.

‘Teşkilat’ın yeni bölümü 16 Mayıs Pazar akşamı saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında olacak

Yorumlar (0)