"Teşkilat"ta sular durulmadı!

DİZİ 18.04.2022, 11:13 19.04.2022, 10:34
"Teşkilat"ta sular durulmadı!

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan kırk üçüncü bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken, #Gizliİstihbarat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu ve çok konuşuldu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Lucas’ı konuşturan Serdar, babasının bir istihbaratçı olduğunu ve yangından sonra Şirket’in eline düştüğünü öğrendi. Duydukları karşısında Serdar’ın tüm geçmişi ve hayatı bir anda tuzla buz oldu. Ekip harıl harıl Serdar’ı ararken, Alman istihbaratı da Serdar’ı yakalamak için harekete geçti. Lucas’tan öğrendikleriyle yetinmeyen Serdar ise daha fazla bilgi alabilmek için Alman yetkililere teslim oldu ve ihtiyacı olan belgelere içeriden ulaştı. Alman istihbaratının elinden kurtulmayı başaran Serdar karargaha geri döndü.

Örgütün Doktor kod adlı mensubunu ele geçirmek için operasyon düzenleyen Sadık, Şirket’in örgütle birlikte bir eylem hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı. Hemen harekete geçen Ekip, örgütün Avrupa sorumlusu Sabri’nin ülkeye yasadışı yollarla giriş yaptığını tespit etti. Halit Başkan, Sabri’ye ulaşmak için Ceren’i kullanmaya karar verdi. Yapılan operasyonla Sabri ele geçirilirken Ceren, Yıldırım tarafından kaçırıldı.

Halit Başkan, DNA testi sonucunda Ceren’in kızı olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Ceren’in kimliğinin ortaya çıkması herkesi derinden sarstı. Ceren ise Yıldırım’dan ailesinin hesabını sorarken yıllardır nasıl kandırıldığını öğrendi.

Yıldırım, savunma sistemlerine karşı düzenlemeyi planladığı saldırıyı Ceren’i kullanarak gerçekleştirmeye karar verince, Halit Başkan kızı Ceren’in karşısına dikildi.

Yorumlar (0)