“Tetikçinin Oğlu” karakterlerini yakından tanıyalım

DİZİ 10.04.2023, 10:27 11.04.2023, 11:23
“Tetikçinin Oğlu” karakterlerini yakından tanıyalım

O3 Medya ve Same Film imzalı “Tetikçinin Oğlu” dizisi her salı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide, kırk yılın dostu Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) oğulları için kıyasıya bir çatışmaya girerler. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oğlunun öcünü almaya çalışan İskender geçmişi ile yüzleşecek; yıllar sonra oğlu Metin'i (Genco Özak) bulan Korkmaz ise yeniden baba olmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'a; Genco Özak'ın yanı sıra, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular da eşlik ediyor.

Yapımını O3 Medya ve Same Film'in, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak'ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Tetikçinin Oğlu’nda, yönetmen koltuğunda da Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek oturuyor.

Tetikçinin Oğlu, her salı saat 20.00’de FOX’ta.

Karakterleri bir de yakından tanıyalım…

ŞEVKET ÇORUH – İSKENDER KARAYURT

Korkmaz’ın manevi abisi, ailenin en çok sözü dinlenen insanıdır. Tüm planlar ve durumlar onun kontrolündedir. Aile bağları güçlü bir karakterdir. Korkmaz’ın her ne kadar manevi abisi olsa da hedefleri ve çıkarları için bazen onu bile görmezden gelir. Hırslı ve yeri geldiğinde hırsından gözü dönen bir karakterdir. Aile içinde ne kadar merhametli bir “baba” olarak gözükse de, konu iş olunca ve hedeflere gelince merhametinden eser kalmaz. İskender’in en büyük zaafı ailesi ve Korkmaz’dır. Ağır başlı ve soğuk kanlıdır. Bodrum’un en büyük iş adamlarından biridir.

TİMUÇİN ESEN – KORKMAZ

Geçmişine bağlı, insanları yarı yolda bırakmayan bir adamdır. Onun için hayatta birkaç öncelik vardır. Bunlardan biri de İskender’dir. İskender, Korkmaz’ın kurtarıcısı ve ona hayat veren kişidir. Korkmaz, özel hayatında çok sakin olmasına rağmen konu işine gelince, kişiliği tamamen tersine döner. İşinde acımasız, bir o kadar da soğuk kanlıdır. Zaafları olan bir adamdır. Ama bu zaaflarını kimseye belli etmez. Onun zaaflarını hayatta bilen iki kişi vardır. Biri İskender, diğeri ise Huri. Korkmaz’ın ilk aşkıdır Huri. Bu yüzden Huri ile olan ilişkisinde her zaman aradaki duvarı kaldırarak yaklaşır ona. Aile bağları güçlü değildir, çünkü bir ailesi olmamıştır. Geçmişten beri Bodrum’da İskender’in yanında çalışarak hayatını sürdürmektedir.

GENCO ÖZAK – METİN ŞENGÜL

Aile bağları güçlü olmayan bir karakterdir. Çünkü onun da tıpkı babası gibi düzenli bir ailesi olmamıştır. Onun için hayatta tek bir gerçek vardır, Sibel. Sibel, Metin’in en büyük zaafıdır. Hemofili hastası olmasına rağmen risk almaktan korkmayan, her türlü belaya girebilen, girdiği bu belalardan da bir o kadar kolay sıyrılabilen biridir. Savaşmadan sıyrılmayı öğrenmiş biridir Metin. Hemofili hastası olması onu durdurmaz. Hastalığını bile kendi lehine çevirmiş bir karakterdir. Bu yüzden olumsuz durumları kendi tarafına çekmeyi çok iyi bilir. Tabii bu durum, Korkmaz’ ın hayatına girmesiyle her zaman için geçerli olmayacaktır.

SEZİN AKBAŞOĞULLARI - HURİ MALİK (KARAYURT)

İskender’in kız kardeşidir. Her ne kadar ailesi ile arası bozuk olsa da gelenek ve göreneklerine saygılı olan bir karakterdir. Manipülasyon yeteneği güçlüdür. Ailesiyle olan ilişkisi ona bu yeteneği vermiştir. İnatçı ve mücadeleci bir kadındır. Kocasının ölümü sonrası başkasıyla evlendirdiği için abisine karşı bir öfkesi vardır. Aynı olay onu oğlundan da uzaklaştırdığı için uzun zaman bu öfkeyi korumuştur. Annesi Beyaz’a karşı saygı ve korkuyla karışık bir bağı var. Korkmaz ve İskender arasında her zaman bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.

BAHAR ŞAHİN  - SİBEL KAYAHAN

Hayat ona zor şartlarda yaşamayı öğretmiş, bir hayat kadını olmuştur. Fakat hayatında olan olumsuzluklardan hep en az zararla kurtulmaya çalışan, güçlü bir karakterdir. Metin’in zaafıdır Sibel, fakat Sibel’in de zaafı Metin’dir aynı zamanda. Metin’e her ne kadar geçmişlerinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı kızgın olsa da ona olan ilgisi çok güçlüdür. 

SERHAT KILIÇ  - ESAT UNCULAR

İskender’in engellerinden biridir. Karadenizli bir mafya ailesinin üyesidir. Babası ölünce tahtı devralır. Gizli kapaklı işler yapmakta ustadır. Çok soğukkanlı ve her şeyi hesaplayan bir karakteri var. Bu yüzden de işlerinde açık vermemeye çalışır. Zaaflarını insanlara belli etmez. Çünkü kendisi de insanların zaaflarını kullandığı için, zaafların insanı ne kadar güçsüz kıldığını bilir. Fiziksel olarak güçlü biri olmasa da zekasıyla tüm her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünür. Aile bağları kuvvetli bir karakter değildir. Hırsından dolayı tüm aile bireylerini potansiyel tehlike olarak görmektedir.

BARAN CAN ERASLAN  - YUNUS GEÇKİN

Ailenin gölgede bırakılmış üyesidir Yunus. Her ne kadar kendini göstermeye çalışsa da özellikle İskender tarafından çok hor görülmüştür. O da annesi gibi doğru zamanın gelmesini beklemektedir. Her ne kadar prestijli bir ailede büyüse de Yunus’un yeri sürekli ona hatırlatılmış, bu yüzden de geri planda bırakılmıştır. Aradaki Yiğit engeli kalktığı anda İskender’in imparatorluğunun başına geçmeyi hedefler.

Yorumlar (0)