“Tetikçinin Oğlu” oyuncuları diziyi anlattı!

DİZİ 11.04.2023, 09:56 12.04.2023, 11:59
“Tetikçinin Oğlu” oyuncuları diziyi anlattı!

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX ekranlarına gelecek olan “Tetikçinin Oğlu” dizisi için geri sayım devam ediyor.

Dizinin başrolleri Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un yanı sıra Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan diziyle ilgili ilk kez konuştular.

“BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ”

Oyunculuğuyla her daim beğeni toplayan Timuçin Esen: “Tetikçinin Oğlu bir baba-oğul hikayesi. Yıllardır aradığı oğlunu tehlikeli bir durumun içinde bulan Korkmaz’ın hem oğlunu korumasını hem de yeniden baba olmayı öğrenme sürecini izleyeceğiz” dedi.

“İSKO SEYİRCİYİ ŞAŞIRTACAK”

Dizide İskender (İsko) karakterine hayat verecek olan ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Şevket Çoruh: “Sahnedeki oyunlarımda, sinema ve dijital işlerde pek çok farklı karakteri canlandırdım. İsko için ise çok heyecanlıyım. Televizyonda uzun zaman oynadığım karakterden çok uzak bir tip İsko; o bir suçlu. Karakterin kültürel kodları da çok farklı. Bu yüzden seyircinin şaşıracağını ve akıllarda kalacak bir karakter olacağını düşünüyorum” dedi.

“BOL AKSİYONLU VE ETKİLİ BİR HİKAYE”

Genç oyuncu Genco Özak; Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi deneyimli isimlerle aynı seti paylaşmanın gurur verici olduğunun altını çizerek: “Tetikçinin Oğlu hareketli, bol aksiyonlu ve etkili bir hikaye. Çok değerli bir oyuncu kadrosu var. Bodrum’da çalışmak da çok keyifli. İyi bir işle seyircinin karşısına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

“BU DİZİDE AİLE İLİŞKİLERİ DE MERCEK ALTINDA”

Sezin Akbaşoğulları dizide canlandıracağı Huri karakteriyle ilgili: “Dizide İskender’in kardeşi Huri’yi canlandırıyorum. Son derece zeki ve sağduyulu bir karakter. Aile geleneklerine bağlı ama zamanla bu geleneklerin kendi hayatına olan etkileriyle yüzleşecek ve bir intikam savaşına girecek. Bu dizi yalnızca iki dostun değil aile ilişkilerinin de mercek altına alındığı bir dizi. Böyle bir ekiple ve Bodrum’da çalışmak ayrıca çok keyifli” diye belirtti.

“BÖYLE BİR PROJEYE HAYIR DİYEN BİZDEN DEĞİLDİR”

Dizide Esat karakterine hayat verecek olan Serhat Kılıç: “İyi yazılmış, zekice düşünülmüş ve tecrübeli bir yazarın kaleminden çıkan bir senaryo daha ilk sayfadan kendini müjdeler. Tetikçinin Oğlu da böyle bir iş. Üstüne bir de işi daha önce zevkle çalıştığımız bir yönetmen çekiyorsa, böyle bir projeye hayır diyen bizen değildir” dedi.

“SETLERİMİZ ÇOK KEYİFLİ GEÇİYOR”

Bahar Şahin: “Böyle bir projenin içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Çekimlerimiz Bodrum'da devam ediyor. Çok değerli oyuncular ve şahane bir ekip ile birlikteyiz. Setlerimiz çok keyifli geçiyor” dedi.

“OLDUKÇA FARKLI BİR PROJENİN İÇİNDEYİM”

Baran Can Eraslan ise: “Tempo ve aksiyon anlamında diğer işlerime göre oldukça farklı bir projenin içindeyim. Ekip birbiriyle çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Umarım bu uyum işimize de yansır” dedi.

Yapımını O3 Medya ve Same Film’in, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak’ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek’in oturduğu ‘Tetikçinin Oğlu’, her salı saat 20.00’de FOX’ta.

Yorumlar (0)