“Tetikçinin Oğlu”nun merakla beklenen afişi yayınlandı

DİZİ 25.03.2023, 08:52 27.03.2023, 09:58
“Tetikçinin Oğlu”nun merakla beklenen afişi yayınlandı

Çekimleri Bodrum’da devam eden ve tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken FOX’un yeni dizisi “Tetikçinin Oğlu”nun merakla beklenen afişi yayınlandı.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde olumlu yorumlar alan afişte; dizinin başrollerinden Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak yer alıyor.

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’a; Genco Özak’ın yanı sıra, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular da eşlik ediyor.

FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayan yeni dizi ‘Tetikçinin Oğlu’nun konusu ise şöyle; Kırk yılın dostu Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) oğulları için kıyasıya bir çatışmaya girerler. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oğlunun öcünü almaya çalışan İskender geçmişi ile yüzleşecek; yıllar sonra oğlu Metin'i (Genco Özak) bulan Korkmaz ise yeniden baba olmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.

Yapımını O3 Medya ve Same Film’in, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak’ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek’in oturduğu ‘Tetikçinin Oğlu’, çok yakında FOX’ta.

Yorumlar (0)