The Crown 4. sezon için geri sayım başladı

DİZİ 09.11.2020, 16:36
The Crown 4. sezon için geri sayım başladı

Netflix’in prestijli projelerinden biri olan The Crown 4. sezonu ile ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. 15 Kasım’da platformda yerini alacak dizinin yeni sezonunda dünyanın merak ettiği Prenses Diana’nın saraya gelişiyle birlikte birçok olayı yine gözler önüne sermesi bekleniyor.

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki yıllarına ve Britanya monarşisini ayakta tutmak için yaptıklarına odaklanan The Crown dizisinde Kraliçe II. Elizabeth’i Oscar ödüllü Olivia Colman canlandırıyor. Prens Philip rolünde Tobias Menzies, Antony Armstrong-Jones rolünde Ben Daniels, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter ve Prens Charles rolünde ise Josh O’Connor yer almaya devam ediyor.

Öte yandan İngiltere’nin ilk kadın Başbakanı Margaret Thatcher rolünde, Sex Education dizisinden Gillian Anderson yer alıyor. 

Dizinin nu sezonu 70'li yılların sonlarında Kraliçe Elizabeth ve elbette ailenin, müzmin bekar olan Prens Charles'a bir gelin bulmak ve ailenin devamını sağlama alma üzerine yaptıkları girişimlere odaklanacak. Bunun yanı sıra, Margaret Thatcher'ın katı kuralları ve bölücü politikalarının etkilerinin yaşanmaya başlandığı dönem de bu sezonun konuları arasında.

Thatcher'ın tutumu, Kraliçe'yle de arasını bozacak ve ülkeyi savaşa soktuğunda her şey daha kötü bir hal alacak. Prens Charles'ın genç Diana Spencer'la olan romantizmi, İngiliz halkını birleştirmek için önemli bir adım olarak görülecek.

Yorumlar (0)