"Toprağın içinden çıktığım sahneden çok etkilendim"

DİZİ 20.03.2021, 11:38 20.03.2021, 15:00
"Toprağın içinden çıktığım sahneden çok etkilendim"

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki 2. sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’ın oyuncusu Teoman Kumbaracıbaşı, canlandırdığı Kara Şaman Togay karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

Kumbaracıbaşı “Bir defa, Togay çok acımasız bir karakter. Acımasız olması da gerekiyor çünkü başka türlü hayatta kalamaz. Bir şeyin problem olup olmayacağını önceden sezebiliyor. Belki doğadan, topraktan aldığı bir kuvvet var. Doğayla bütünleşik biri olduğu için belki o gücü daha yoğun bir şekilde kullanabiliyor.

Ben Togay karakterinin hikayeye yakıştığını düşünüyorum. Bu rol bana verildiği için çok şanslıyım. Gelen tepkileri fırsat buldukça okuyorum. Çok başarılı bir Noyan karakterinin oğlu olarak, bir miras devralarak gittik ama mahcup olmadık diye de düşünüyorum” dedi.

En çok etkisinde kaldığı sahneyi anlatan oyuncu; “Her sahnede bir şaşkınlık yaşıyorum ama herhalde şu ana kadar çektiklerimin şahı topraktan çıkma sahnesidir. Tabii Osman’ın sözlerini de ciddiye almak lazım çünkü benim geleceğimin ne olacağıyla ilgili Osman’ın sözlerde saklı. Son bölümdeki sözlere de seyirci dikkat ederse benim hikayemin nasıl gelişeceği orada var.

Toprak altındaki sahne ile ilgili bana çok fazla ‘Fotomontaj mı?’ diye soru geldi. Orada hiçbir şey fotomontaj değil. Toprağın altında ‘İyi misin?’ diye sorduklarında cevap veremiyorsun mesela. Pipetle de nefes almıyorsun, bir süre toprağın altında kalıyorsun. 5-10 dakika kadar süren sahne, hayatımda çektiğim en ilginç sahnedir. Topraktan çıkıp Moğolca konuşmak hayalinde bile şaşıracağın bir şey ama çok güzel oldu. Ben çıkan sonuçtan çok mutluyum” sözleriyle karakterinin geleceği hakkında da izleyiciye bir tüyo verdi.

Yorumlar (0)