"Tozluyaka" en çok izlenen dizi oldu

DİZİ 28.06.2022, 11:19 29.06.2022, 10:50
"Tozluyaka" en çok izlenen dizi oldu

Dün akşam FOX izleyicisiyle buluşan, NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği "Tozluyaka" dizisi, yayınlanan ilk bölümüyle en çok izlenen dizi oldu.

Dizi; ABC1 20+ hedef kitlede 3.80 reyting - 11.91 share, AB hedef kitlede 3.69 reyting - 11.70 share ve Total 5+ hedef kitlede 3.42 reyting - 11.03 share alarak büyük beğeni topladı.

Ayrıca sosyal medyada Türkiye gündemine giren dizi için çok sayıda yorum yapıldı.

İki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler rol alıyor.

Dizinin ilk bölümünde neler oldu?

Vefa’nın şüpheli ölümüyle birlikte sırlarla dolu bir hayata adım atan Ali ve arkadaşlarının hayatı bir gecede değişti. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşti ve arkadaşlarının ölümüne yol açan kişileri bulmak için harekete koyuldular.

Yorumlar (0)