Türkan'ın kararı ne olacak?

DİZİ 18.10.2022, 12:22 19.10.2022, 09:54
Türkan'ın kararı ne olacak?

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş ’in yeni bölümünün özeti şöyle;

Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Türkan kendi başına duyduklarını içine sindirmek için evden uzaklaşmaya ihtiyaç duyar. Türkan, sindirmeye çalıştığı duygularıyla boğuşurken Sevilay’la denk gelir. Sevilay ve Türkan, birbirlerinin kim olduğundan habersiz bir şekilde kadınca duygularını paylaşır.

Somer, Türkan’ın kendisinden uzaklaştığını fark eder fakat bu durumu Türkan’ın hamileliğine ve çocuk doğurmak konusundaki kararsızlığına bağlar. Somer, bu duygusunu Rüçhan’la paylaşır. Rüçhan, Türkan’ın bu kararsızlığına kızar zira doğacak bebek sadece Türkan’a ait değildir. Rüçhan, Türkan’a olan kızgınlığına rağmen Türkan’a anlayışla yaklaşır ve ona bir yalan söyleyerek “İlk defa torun sahibi olacağım” der. Türkan, sadece Somer’i değil Somer’in ailesini de sorgulamaya başlar.

Nesrin ve Türkan, Somer konusunda yüzleşir. Nesrin, Türkan’ı eşyalarını alıp baba evine geri dönmenin de bir seçenek olduğunu anımsatır. Somer, Türkan’ı mutlu edebilmek için ona bir sürpriz yapar ve tatile çıkmayı teklif eder.

Nesrin ve Sadık, Derya’yı üniversiteye başlaması için İzmir’de yurda yerleştirir. Serdar ve Derya kampüste ilk gününü geçirirken Dönüş kardeşinden ve Serdar’dan ayrı kaldığı için Ayvalık’ta yalnızlık çeker.

Türkan, anne evine mi gidecek yoksa Somer’le kalıp çocuğunu büyütmeyi mi tercih edecek?

Üç Kız Kardeş her salı akşamı Kanal D’de...

Yorumlar (0)