Türkan’ın tüm umutları yerle bir oluyor

DİZİ 31.01.2023, 09:29 01.02.2023, 10:09
Türkan’ın tüm umutları yerle bir oluyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Somer, Türkan’ın Sevilay’la ilgili gerçeği bilerek sakladığını düşünerek, öfkeyle telafisi olmayan sözler söyler ve soluğu kızıyla Rüçhan’ın yanında alır. Rüçhan, oğlunu safına alınca bu fırsatı değerlendirmekten çekinmez ve Somer’i Türkan’a karşı doldurmaya devam eder. Derya ve Mustafa ise iyice yakınlaşırlar. Derya, herkese ve her şeye rağmen ilişkisinin arkasında durdukça, Kalender Ailesinde de gerilim git gide yükselir.

Sonunda Nesrin, Mustafa ve Sevilay’la yüzleşmek zorunda kalır. Türkan, Somer’in tüm mesafesine rağmen onu tekrardan kazanmaya çalışırken bir de Sevilay konusunda annesiyle karşı karşıya gelir. Rüçhan, son olanları konuşmak için Nesrin’e gider. Ancak Mesut sayesindeki bir gelişmeyle, Rüçhan ve Nesrin’in ilişkisi sürprizlere gebe hale gelir. Türkan içinde bulunduğu karanlıktan çıkmak için çok güzel bir sebebe tutunmuşken, Somer’in yanlış zaman ve yerde oluşuyla, Türkan’ın tüm umutları yerle bir olur.

Yorumlar (0)