Tutku dolu dizi "The Pursuit of Love" BBC First’te

DİZİ 28.06.2021, 10:18
Tutku dolu dizi "The Pursuit of Love" BBC First’te

Emily Mortimer'in oldukça ses getiren uyarlaması The Pursuit of Love, oyuncu kadrosu, dönem kostümleri ve senaryosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Tutku, aşk ve romantizm dolu bir atmosfer içerisinde geçen bu soft dram-komedi yapımının global promiyeri Mayıs ayında gerçekleşmişti. Türkiye’deki izleyicilerse serinin ilk bölümünü 13 Temmuz saat 21:00’de Digitürk ve Tivibu’da yer alan BBC First kanalından altyazı seçeneğiyle izleyebilecekler.

Nancy Mitford‘un 1945 yılında yayımlanan aynı adlı romanında uyarlanan ve ünlü oyuncu Emily Mortimer tarafından kaleme alınan ve yönetilen The Pursuit of Love, izleyicileri Avrupa'da iki Dünya Savaşı arasında geçen cesur bir hikayeyle başbaşa bırakıyor. Karizmatik, cesur ve korkusuz Linda (Lily James) ile en yakın arkadaşı ve kuzeni Fanny Logan'ın (Emily Beecham) maceralarını ve talihsizliklerini konu olan yapım iddialı sahneleriyle hikayenin nabzını giderek artırıyor.

Aşk ve mutlu evlilik arzusuyla kendilerine yüklenen bu iki kadın karakter, ideal bir eş bulmak için birbirlerinden oldukça farklı yolları deniyor ve bu sırada dostlukları oldukça zor bir sınavdan geçiyor. Fanny düzenli ve sakin bir hayata razı olurken, Linda kalbinin peşinden giderek daha vahşi sularda yüzmeye karar veriyor. Birbirlerine oldukça zıt bu iki karakter bir araya geldiklerinde ekranın ötesinde izleyiciye geçen bir uyum yakalamayı başarıyorlar.

1920'lerin Oxfordshire’nde Linda Radlett ve sevgili kuzeni Fanny Logan’ın bulundukları kırsaldan kaçmayı sabırsızlıkla beklemeleriyle başlayan dizi toplam 3 bölümle ekranlara geliyor. Lily James ve Emily Beecham gibi ünlü isimlere, Dominic West (The Wire, The Affair, Les Misérables) ve Dolly Wells (Drakula, Doll &Em) ve Andrew Scott (Fleabag, Sherlock) gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

The Pursuit of Love, aynı zamanda COVID-19 pandemisinden sonra İngiltere'de çekimlerine devam eden ilk drama yapımlarından biriydi.

Yorumlar (0)