Tuzak'ta dengeler değişiyor

DİZİ 16.11.2022, 11:23 17.11.2022, 10:09
Tuzak'ta dengeler değişiyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak bu akşam TV8’de.

Umut (Akın Akınözü), ailesinin kan parası aldığını öğrenip sarsılmışken; üzerine Mahir'in beklenmedik gelen bir başka itirafı karşısında yerle bir olur. Mahir, hem planı tehlikeye attığı hem de Umut'a ihanet ettiği düşüncesiyle vicdanıyla baş başa kalır. Umay (Eylül Su Sapan), hem Güven olayının ortaya çıkması korkusu hem de ailenin yaşadığı krizden çok etkilenerek plandan git gide uzaklaşır ve kendine zarar verir. Umay'ın mantığı Güven'den uzaklaşmak isterken, kalbi asla aynı şeyi söylemez.

Demir (Talat Bulut), korkularının onu harekete geçirmesiyle; cinayetleri örtbas etmesinde yardımcı olan eski savcı Halil ile kritik bir görüşme gerçekleştirir. Ve işte şimdi Demir açısından da ‘’Yörükoğlu’’ dosyası artık yeniden açılmıştır.

Ceren (Bensu Soral), babasının şirketi tehlikeye atan kontrolsüz gidişini engellemek için onu devirmeye karar verir. Bu düşüncesini de kardeşlerine anlatarak yanında olmalarını bekler. Aynı zamanda Güven (Rıza Kocaoğlu), Mete (Yağız Can Konyalı) ve Ceren'in kardeş olduklarını yeniden hissetmelerini sağlayacak önemli bir andır bu... Fakat Mete, her zaman olduğu gibi Ceren'in bütün planlarını babasına ifşalar. Demir'de, Ceren'e karşı hiçbir şeyden haberi yokmuşçasına fazlasıyla pozitif yaklaşır. Ama bu davranış Demir'in fırtına öncesi sessizliğidir!

Ceren'in, Umut'a olan şüpheleri giderek artarken, duyguları da aynı oranla yoğunlaşmaktadır. Bu yüzden ikisi de açık vermemek için satranç oyununu sürdürürler. Ama kalpleri, birbirlerine karşı çoktan ''mat'' olmuştur...

Gülce, Ali'yi (Onur Durmaz) köşeye sıkıştırmaya devam eder. Umut'ta, Ali'yi emniyetten çıkarmanın yollarını ararken; Demir, arka planda Ali'yle ilgili çok tehlikeli bir tuzak hazırlığındadır. Bu tuzak; bütün dengeleri değiştirip, kartları yeniden dağıtacaktır!

Yorumlar (0)