"Üç Kuruş" ekranlara veda etti

DİZİ 31.05.2022, 11:56 01.06.2022, 11:39
"Üç Kuruş" ekranlara veda etti

Show TV’nin izleyicilerin büyük ilgisini gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle ekranlara veda etti. Sezona damgasını vuran dizi, mutlu sonuyla seyircisinin beğenisini kazandı. Düşmanları Kılıç’ı yenmeyi başaran ve hayatlarındaki tüm tehlikeleri bertaraf eden Kartal ile Efe, aileleriyle birlikte mutlu bir hayat için kafa kafaya verdi.

‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen büyük finalinde; Kartal ile Efe hayatlarındaki tüm tehlikeleri arkalarında bırakarak aileleriyle birlikte daha mutlu bir hayat için yeni sayfa açtılar. Kılıç’ı ortadan kaldırdıktan sonra cezalarını tamamlayan Kartal ile Efe yeni hayatlarına kavuştular. Efe yarım bıraktığı hukuk eğitimine devam ederken Kartal da açtığı otomotiv galerisinde Ruşen ve Şesu ile birlikte işlerini yürütmeye başladı. Leyla ile Efe çiftinin aşkı kızlarıyla taçlandı. Kartal’ın oğlu Ateş’in Çıngıraklı’daki sünnet düğünüyle biten dizi eğlenceli anlara sahne olurken tıpkı ilk bölümdeki gibi Kartal ile Leyla’nın karşılıklı dansı beğeni topladı.  

‘Üç Kuruş’ final bölümüyle TOTAL’de 3.64 izlenme oranı (rating), 11.05 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 3.49 izlenme oranı (rating), 9.66 izlenme payı (share), AB'de 2.50 izlenme oranı (rating), 7.46 izlenme payı (share) elde etti. #üçkuruşveda etiketi Twitter Türkiye’de 3 saat 40 dakika boyunca TT listesinde yer alarak dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.  

Yorumlar (0)