Umut ve Ceren birbirlerinin vicdanlı kalplerine sığınıyor

DİZİ 19.01.2023, 11:46 20.01.2023, 14:28
Umut ve Ceren birbirlerinin vicdanlı kalplerine sığınıyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak yeni bölümüyle TV8’de.

Dizide Umut (Akın Akınözü), Ceren’e (Bensu Soral) ve ekibe kavuşmanın mutluluğunu yaşarken; Mahir’in (Emir Benderlioğlu) kendini feda etmesinden dolayı da çok huzursuzdur. Aynı zamanda Umut ve Ceren, Mete’nin (Yağız Can Konyalı) Süleyman cinayetinde sakladığı delilleri bulmaya çalışırlar. Ceren, her ne kadar Mete’nin cezasını çekmesini istese de kardeşinin bir katile dönüşmesini kabullenemez ve ablası olarak kendini suçlar.

Mete, delilleri sakladığı çantayı en son Mahir'e verdiğini Demir'e (Talat Bulut) söyler. Demir, Mete'nin bu hatasına çok öfkelenir ve Mahir'i tuzağa çekmek için bir plan hazırlarlar. Umut ve Ceren'in işi de bu planla birlikte daha da zorlaşır. Artık hem çantayı bulmak, hem de Demir ve Mete'nin tuzağına düşmemek zorundadırlar. Umut ve Ceren'in, bu kaos ortamında tek sığınabildikleri yer birbirlerinin vicdanlı ve adaletli kalpleridir.

Ali (Onur Durmaz), Güven'in (Rıza Kocaoğlu) vicdanını ortaya çıkarmak ve itiraf etmesini sağlamak için; Demir'in, İbrahim ve Utku'yu öldürerek İbrahim'in fikrini çaldığını söyler. Güven, babasının vahşi bir katil ve hırsız olduğunu öğrenince her şeyi itiraf etmek için Umut'u arar.

Yorumlar (0)