Umut ve Ceren gerçeklerin peşinde

DİZİ 14.12.2022, 11:33 16.12.2022, 11:48
Umut ve Ceren gerçeklerin peşinde

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak yeni bölümüyle TV8’de olacak. 

Dizide Ceren (Bensu Soral), annesi hakkındaki sır dolu acı gerçekler karşısında yıkılırken; en büyük manevi desteğini Umut'tan (Akın Akınözü) alır. Bu sırada Umut, Ceren'i teselli ederken planın da devamlılığını sağlamaya çalışır. Umut ve Ceren, gerçekleri öğrenebilmek için Mete'nin (Yağız Can Konyalı) peşine düşmeye karar verir.

Demir (Talat Bulut), Mete' nin, Süleyman'ı öldürmesine şok olur. Bu durum Mete'den beklemediği ama bir bakıma da işine yarayan sürpriz bir hamledir. Demir ve Mete, Süleyman'ın cesedini ortadan kaldırmanın yollarını ararken, diğer yandan da yakalanmamaya çalışırlar. Aynı zamanda da Demir, Süleyman'ın peşine düşenlerin Meral'in de peşine düşeceğini bilerek önlem almak ister. Fakat Mete, Meral'in yerini bilen tek kişidir ve Demir'e bunu tek bir şartla söyleyecektir.

Luna'nın (İlayda Çevik), bebeği hayatını kaybeder. Bu olaya da şahit olan tek kişi Güven (Rıza Kocaoğlu) olur. Luna da Demir'in tepkisinden korktuğu için Güven'den bu sırrı saklamasını, kimseye söylememesini ister. Güven, babasına karşı yine Luna üzerinden ikince kez ifşa olma korkusu yaşar, emin olamaz. Tam bu sırada da paparazi, Güven ve Luna'nın hastanedeki görüntülerini yalan manşetlerle medyaya servis eder. Bu haber, Güven ve Luna için hiç iyi olmayacaktır.

Mete, Meral'i kontrol etmek için yanına gider. Ali (Onur Durmaz) de planlar ekibin istediği gibi gitmeyince Mete'nin peşine düşmeye karar verir. Aynı zamanda da Mete'nin peşine düşen bir diğer sürpriz isim Demir'dir. Ali, bu riskli hamlesiyle birlikte kendisine gelebilecek her türlü zararı göze alır!

“Tuzak” Çarşamba akşamı TV8’de.

Yorumlar (0)