"Uzak Şehrin Masalı" bu akşam Fox'ta

DİZİ 07.10.2021, 14:06 08.10.2021, 10:17
"Uzak Şehrin Masalı" bu akşam Fox'ta

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, FOX’un yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın yayın günü değişti. Daha önce pazar günleri ekrana gelen dizi, bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Dizide, geçmişin kirli elleri Kürşat’ın yakasına yapışmıştır. Umay’ı ve Melik’i kaybetme korkusu içini kemirmektedir. Kürşat’ı ilk kez böyle endişe içinde gören Umay, onu teselli ederken Affan tarafından sinsice gözetlendiklerinden habersizdir.

Aralarındaki çekimi gören Affan bunu hazmedemez ve korkunç bir şey yaparak Melik’in hayatını tehlikeye atar. Evladını yitirme korkusu Umay’ı çileden çıkartır. Bunun hesabını Affan’dan soracaktır. Sonay, Umay ile Kürşat’ın yakınlaşmasına tahammül edemez bir hale geliyordur. İki kız kardeşin arasındaki ipler kopmak üzeredir.

Bu sırada Kürşat’ın sırtındaki hançeri tutan elin sahibi, Tuncel Kars’a gelir. İki kardeş Habil ve Kabil gibi karşı karşıyadır yine. Kürşat yıllardır kaçtığı geçmişiyle yüzleşirken bu defa sevdiklerini koruyabilecek midir?

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi birbirinden sevilen oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Yorumlar (0)