“Var Bunlar” 2 yeni bölümüyle TOD’da! 

DİZİ 29.12.2022, 13:26 30.12.2022, 10:47
“Var Bunlar” 2 yeni bölümüyle TOD’da! 

Gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğinde sürüklenen iki yakın arkadaş Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alan TOD ORIGINALS içeriği “Var Bunlar”, ikinci sezonuyla her hafta TOD’da izleyicisiyle buluşuyor.

İkinci sezonda Tufan ve Samet gündelik hayatlarına, küçük takıntılarına, sosyal dertlerine devam ederken bir yandan da bitmek bilmez, zaman mekân tanımaz bir maceranın içindedirler. 

KONSER SIRASI
Tufan ve Samet konser sırasındadır. Ama bu hiç de sıradan bir olay değildir. Konsere girmeye çalışmaları konserin kendisinden daha olaylıdır.

YAĞLI ELLER

Samet’in karşısına hayallerindeki kız çıkar ama bu hayalin gerçekleşmesinde bir sorun vardır. Kızın nedense yağlı olan elleri… Tufan ise kendisine sürekli iyi hediyeler alan arkadaşına güzel bir hediye alabilmenin peşindedir. 

Yapımını Z Medya’nın yapımcılığını Elif Yakarçelik’in üstlendiği dizinin senaryosunu performanslarıyla takdir toplayan başrol oyuncuları Giray Altınok ve Kerem Özdoğan birlikte kaleme alıyor. beIN MEDIA GROUP’un dijital içerik platformu TOD’da yayınlanacak “Var Bunlar”, birbirinden eğlenceli bölümlerin yer alacağı ikinci sezonuyla izleyicilerine yine keyif dolu anlar yaşatacak.

Yorumlar (0)