“Veda Mektubu”nda bu akşam neler olacak?

DİZİ 06.03.2023, 14:59 07.03.2023, 10:05
“Veda Mektubu”nda bu akşam neler olacak?

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, merakla beklenen yeni dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin 2’nci bölümünün konusu şöyle; Alanur “Oğlunuzu kızımdan uzak tutun. Benim size verecek kızım yok.” diye çıkıştığı Ziya Karlı’dan “Bizim de kesinlikle öyle bir niyetimiz yok. Ayrıca Mehmet nişanlı ve yakında evleniyor.” cevabını alır.

Aslı'nın kafası da kalbi de hiç beklemediği bir anda aldığı evlenme teklifi nedeniyle karma karışıktır. Mehmet Aslı’yı evine geri götürdüğünde gerilim daha da artar. Mehmet, Alanur’a kızıyla evlenmek istediğini ve çok yakında ailesini de alarak istemeye geleceklerini söyler. Öfke patlaması yaşayan Alanur, bu evliliği engellemek için gururunu da ayaklar altına alarak yıllar sonra Ziya ile yüzleşir. Aslı ise annesinin herkesten sakladığı gizemli geçmişini öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Hatice ellerinden kayıp giden Mehmet’i geri kazanmanın yollarını ararken Aslı da çok önemli bir karar verme eşiğindedir.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan Veda Mektubu yeni bölümüyle 06 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)