Veda mektubunun sırrı ortaya çıkıyor!

DİZİ 03.04.2023, 00:00 04.04.2023, 10:34
Veda mektubunun sırrı ortaya çıkıyor!

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Aslı'nın Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Ziya, Alanur ve onun ağzından yazılan ayrılık mektuplarının peşine düşer. Bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışır.

Çocuklarının mutluluğu için içlerinde biriken bu öfkeden arınmaları gerektiğini söyler. Ziya’nın Nevzat’ı köşeye sıkıştırmasıyla, Seher de ortaya çıkan bu gerçeklerin ucunun kendine dokunacağından endişe ederek git gide köşeye sıkışır. Mehmet, Aslı’nın Mina ile ilgili gerçekleri kendisinden sakladığını öğrenir ve büyük bir kavga ederler. Hatice bu durumdan memnun olurken, ayrılabileceklerine dair bir umut besler. Mehmet ve Aslı'nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice yaşananlara daha fazla tahammül edemez ve elindeki son kozu oynar.

Yorumlar (0)